Mijn naam is Amanda Skukan, Ik ben 33 jaar en trotste mama van Dylan, 10 jaar oud en Tiffany 6 jaar oud. Ik ben oorspronkelijk Amerikaanse van afkomst en ik woon al bijna 15 jaar hier in Nederland. Thuis wordt er bij ons Nederlands gesproken.

 

Vroeger, toen ik zelf kind was werd er wel eens gevraagd wat ik wou worden als ik later groot was. Ik wist het altijd meteen, als ik later groot ben wil ik mama worden!! Ik geloof dat dit ook mijn drijfveer is in het gastouder worden. Ik ben dol op kinderen, hun leuke leergierigheid en humor.

 

Mijn doelen als moeder en als gastouder zijn ongeveer hetzelfde. Ik ben iemand die gelooft dat een kind het best iets leert door te ervaren en dat het mijn taak is om genoeg aan te bieden, zodat een kind de mogelijkheid krijgt om van alles te leren. Wij zijn dol op buiten zijn en als het weer het toelaat vind ik het belangrijk dat er dagelijks buiten wordt gespeeld. Wij hebben een speeltuin voor de deur en een grotere speeltuin op 5 minuten loopafstand van huis een kinderboerderij en een grotere speeltuin.

 

Naast buitenspelen vind ik leren door creatief bezig zijn ook erg belangrijk. Ik ben gek op voorlezen en in de opvang zal er dan ook elke dag worden voorgelezen. Ook leerzame activiteiten zoals verkleden, knutselen en leuk, spelenderwijs materiaal om te leren is altijd aanwezig, om uw kind elke dag op hun eigen niveau, op verschillende vlakken te stimuleren en te helpen ontwikkelen.

 

Mijn opvang is zeer flexibel en ik kan mij makkelijk aanpassen aan uw behoeften qua opvang. Kinderen vind ik het leukste wat er is en ik zal het tot mijn doel maken elke dag voor hen tot een mooie dag te maken. Ik kijk er naar uit met u samen te werken om dit mogelijk te maken.

Wij hopen uw kinderen binnenkort bij ons te mogen verwelkomen!

 

Lieve groet,

 

Amanda, Dylan en Tiffany

 

 

 

Gastouderbureau Zonnekind

Irenestraat 8, 4941 JN Raamsdonksveer

Telefoonnummer 06 41318668

 

------------------------------------

 

Kvk 54347041

LRKP 101722345

Bank relatie Rabobank

IBAN NL76 RABO 0169 9738 24

© Copyright F.F.D.P. van der Pluijm