Hoi papa's en mama's

 

Mijn naam is Chantal en ben 26 jaar. Ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtkindjes Jayson van 4 jaar en Alisha van 7 maanden. Oorspronkelijk kom ik uit Amstelveen maar, ben 4 jaar geleden verhuisd voor de liefde naar Den Bosch. Ik ben een sportief persoon, en in de zomer dus ook heel graag buiten met de kids.

 

Zo heb ik mijn werk in de naschoolseopvang achter mij moeten laten waar ik met heel veel plezier heb gewerkt. Ook heb ik veel van mijn ervaringen van huis uit meegekregen.Zo was ik achterwacht voor mijn moeder haar opvang. Nu in Den Bosch na een paar baantjes te hebben gehad mis ik het toch wel het werken met kinderen.Vandaar nu de stap gezet en ben ik beschikbaar voor alle kindjes hier in Den Bosch e.o.

 

Verder bestaat ons gezin ook uit 2 huisdieren, onze lieve kindvriendelijke hond Diego en onze grasparkiet Joepie. Plezier en gezelligheid vind ik heel belangrijk en het doet mij ook goed als de kinderen plezier hebben bij mij. Ik ben beschikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag.

 

Wie weet tot snel bij gastouderopvang 't Sonnetje.

 

 

 

Gastouderbureau Zonnekind

Irenestraat 8, 4941 JN Raamsdonksveer

Telefoonnummer 06 41318668

 

------------------------------------

 

Kvk 54347041

LRKP 101722345

Bank relatie Rabobank

IBAN NL76 RABO 0169 9738 24

© Copyright F.F.D.P. van der Pluijm