Wat kunt u van ons verwachten?

 

 

Gastouderbureau Zonnekind is een geregistreerd gastouderbureau. Bemiddeling verzorgd door ons geeft u recht op kinderopvangtoeslag.

 

 

Bemiddeling

Na een intake gesprek bij u thuis gaan we voor u op zoek naar de juiste match.

Zodra die gevonden is vindt er na een eerste kennismaking tussen u en de ouders een koppelgesprek plaats. In dit koppelgesprek zullen we alle puntjes op de i gaan zetten en vastleggen, zodat u beiden altijd zeker bent dat alles besproken is.

 

 

Veiligheid en hygiëne

Voor aanvang van de opvang vindt een risico inventarisatie plaats met oog op veiligheid en hygiëne.

We ondersteunen de gastouder bij het treffen van de nodige veiligheidsmaatregelen. De risico inventarisatie wordt jaarlijks herhaald. We voorzien u van formulieren voor een ongevallenregistratie en toestemmingsformulieren voor o.a. medicijn gebruik.

 

 

Registratie

Zodra we de vereiste documenten van de gastouder in ons bezit hebben, zullen we de gastouder aanmelden voor registratie in het beroepsregister. We bieden ondersteuning bij het bezoek van de GGD op de opvanglocatie.

 

 

Contract

Voor het ondertekenen van een contract wordt er altijd een concept contract ter beschikking gesteld.

In ons contract zitten geen kleine lettertjes, zo hanteren we bijvoorbeeld geen boete clausules.

 

 

Evaluatie

Het eerste half jaar zullen we regelmatig contact hebben over de opvang van uw kind. Vervolgens evalueren we de opvang en onze dienstverlening jaarlijks.

 

Administratie

We maken gebruik van een online urenregistratie systeem. De gastouder vult hier de uren in waarop zij opvang heeft geboden aan uw kind. Maandelijks wordt uw akkoord hiervoor gevraagd. Zodra het akkoord binnen is wordt de factuur voor die maand opgemaakt. U betaalt de totale rekening aan gastouderbureau Zonnekind. Dagelijks worden de bankgegevens bijgewerkt en storten we het bedrag dat bestemd is voor uw gastouder direct door. Op deze manier hoeft uw gastouder nooit langer dan twee dagen te wachten op de uitbetaling.

 

 

Gastouderbureau Zonnekind

Irenestraat 8, 4941 JN Raamsdonksveer

Telefoonnummer 06 41318668

 

------------------------------------

 

Kvk 54347041

LRKP 101722345

Bank relatie Rabobank

IBAN NL76 RABO 0169 9738 24

© Copyright F.F.D.P. van der Pluijm